عینک نیم فریم
عینک طبی

بررسی مزایا ، معایب و کاربرد عینک نیم فریم

عینک نیم فریم چیست؟ این نوع عینک ها چه مزایا و معایبی دارند؟ تفاوت عینک های نیم فریم با تمام فریم چیست؟ هرآنچه که باید درباره ی عینک های نیم فریم و کاربرد آن ها بدانید را در کومولایف بخوانید.

عینک نیم فریم چیست ؟

همانطور که گفتیم عینک‌های نیمه حاشیه‌دار یا نیم فریم گروهی از عینک‌ها هستند که تنها در قسمت بالای عدسی یا پایین عدسی آن‌ها فریم مشاهده می‌شود. بطورکلی می‌توان گفت عدسی این گروه از عینک‌ها بصورت کامل با فریم پوشیده نشده است. عینک‌های نیم فریم یک انتخاب مناسب برای افرادی به شمار می‌آیند که تمایل دارند عینک کم‌تر بر روی صورت آن‌ها مشاهده شود. جالب است بدانید که عینک‌های نیم فریم برخلاف عینک‌های تمام فریم از تغییر چهره افراد جلوگیری می‌کنند.

انواع فریم عینک

عینک‌های تمام فریم

عینک‌های تمام فریم یا عینک‌های لبه‌دار، آن دسته از عینک‌هایی هستند که شیشه یا عدسی عینک به‌طورکامل با فریم پوشیده شده و جنس فریم می‌تواند از فلزی تا پلاستیکی متفاوت باشد. اگر شما به دنبال عینکی با مقاومت بسیار بالا هستید، بهتر است که عینک‌های تمام فریم را انتخاب کنید، به‌خصوص برای افرادی که فعالیت‌های زیادی انجام می‌دهند و نیاز به عینک‌هایی دارند که مقاومت بالایی در برابر شکستگی، ضربه و خم‌شدگی داشته باشند. همچنین عینک‌های تمام فریم، گزینه‌ای بسیار مناسب برای کودکان هستند، زیرا کودکان توانایی این را ندارند که به‌خوبی از عینک‌هایشان مراقبت کنند.

یکی دیگر از ویژگی‌های عینک‌های تمام فریم این است که فریم عینک، به‌طور کامل عدسی عینک را می‌پوشاند و از خرابی یا خراش برداشتن آن جلوگیری می‌کند، بنابراین به افرادی که از عدسی‌های شیشه‌ای استفاده می‌کنند، پیشنهاد می‌دهیم که از فریم عینک لبه‌دار برای عینک‌شان استفاده کنند.

علت قرمز شدن چشم چیست ؟ روش خانگی درمان آن

عینک‌های بدون فریم

عینک‌های بدون قاب یا بدون فریم عینک‌هایی هستند که هیچ‌گونه فریم یا قاب دور عدسی آن‌ها وجود ندارد و فقط عدسی یا صفحه عینک قابل مشاهده است. اگر شما به دنبال یک عینک راحت و سبک هستید، به شما عینک‌های بدون فریم را پیشنهاد می‌دهیم. این نوع فریم عینک مناسب افرادی است که به علت سنگینی عینک روی بینی‌شان، از استفادهٔ عینک خودداری می‌کنند. این نوع از عینک‌ها طراحی فوق‌العاده‌ای دارند که موردپسند اکثر افراد قرار می‌گیرند و هیچ‌زمان از مد نمی‌افتند و برندهای زیادی تا به حال مدل‌های متنوع و مختلفی از این نوع عینک را طراحی کرده‌اند و شما می‌توانید متناسب با سلیقه خود یکی را انتخاب کنید.

برای عینک‌های بدون فریم، عدسی‌های متنوعی در اشکال و رنگ‌های گوناگون ساخته می‌شود که هرکسی با هر سلیقه‌ای می‌تواند عینک موردعلاقه خود را پیدا کند. البته دقت داشته باشید که شکل عدسی‌ها را متناسب با فرم صورت خود انتخاب کنید، به‌عنوان‌مثال عینک‌های شیشه گرد می‌توانند برای افرادی که فرم صورت مثلثی دارند گزینه مناسبی باشد.

عینک‌های نیم فریم

عینک‌های نیمه حاشیه‌دار یا نیم فریم، عینک‌هایی هستند که تنها در قسمت بالای عدسی یا پایین عدسی فریم دارند و درواقع کل عدسی این عینک از فریم پوشیده نشده است. عینک‌های نیم فریم برای افرادی مناسب است که تمایل دارند عینک روی صورت آن‌ها کمتر دیده شود، زیرا این‌گونه عینک‌ها تغییر بسیار کمی بر روی چهره ایجاد می‌کنند. این نوع عینک جزء عینک‌های کلاسیک به‌حساب می‌آید، اما اکثراً عینک‌های نیم فریم را برای افراد میان‌سال توصیه می‌کنند.

عینک‌های نیم فریم به شکل مستطیلی می‌توانند برای انواع مختلفی از فرم‌های صورت استفاده شوند. در هنگام خرید این نوع عینک توجه کنید که اندازه پل عینک، پهنا و فرم فریم عینک، طول دسته و … با صورت شما تناسب داشته باشد و به‌طورکلی فریم‌هایی را انتخاب کنید که انعطاف‌پذیر، سبک و مقاوم هستند.

ویژگی هایی که ارزش خرید عینک طبی استاندارد را بالا می برد

عینک مردانه - عینک نیم فریم

عینک‌های فریم سیمی

عینک‌های فریم سیمی همان عینک‌هایی هستند که فریم‌های بسیار نازک و باریک دارند. این نوع از عینک‌ها به افرادی با استایل‌های مینیمال و افراد مینیمالیست پیشنهاد می‌شوند و طرفداران بسیار زیادی دارند.

انواع عینک‌ های نیم فریم

عینک‌های نیم فریم را می‌توان از لحاظ طراحی به انواع مختلف تقسیم کرد که بطورکلی مهم‌ترین و اصلی‌ترین آن‌ها عبارتند از:

۱_عینک‌های نیم‌فریم زاویه‌دار و هندسی

این نوع عینک‌ها یکی از آشناترین و پرفروش‌ترین انواع عینک نیم‌فریم هستند که با بسیاری از صورت‌ها ازجمله صورت‌های گرد در تناسب هستند. عینک‌های نیم فریم زاویه‌دار و هندسی هم بصورت طبی و هم بصورت آفتابی قابل مشاهده و خرید هستند.

۲_ عینک‌ های نیم‌ فریم گرد

این گروه از عینک‌ها یکی‌دیگر از انواع عینک نیم‌فریم به شمار می‌آیند. همانطور که از نام این گروه از فریم‌ها مشخص است کاملاً گرد هستند.

۳_عینک‌های نیم فریم کوتاه و کوچک

نیم فریم‌های کوتاه و کوچک با ظاهر زیبای خود جذابیت بسیاری به افراد می‌بخشند. این نوع نیم فریم‌ها در حال حاضر محبوبیت بسیاری در میان افراد دارند.

مزایای عینک‌های نیم‌ فریم

عینک‌های نیم‌فریم همانند دیگر عینک‌ها مزایا و معایب بسیاری دارند که در ادامه به بررسی مهم‌ترین آن‌ها می‌پردازیم.

  • دید وسیع‌تر و بیش‌تر: همانطور که گفتیم عینک‌های طبی بدون فریم هیچ حاشیه‌ای در اطراف عدسی‌ها ندارند. به همین جهت می‌توان گفت این گروه از عینک‌ها برخلاف عینک‌های تمام فریم دید وسیع‌تر و بیش‌تری به افراد می‌دهند.
  • ظرافت بیش‌تر و سبک‌تر: عینک‌های بدون فریم بطور معمول از تیتانیوم ساخته می‌شوند. به همین جهت این عینک‌ها وزن بسیار کم و ظرافت بالایی دارند. لازم به ذکر است که تیتانیوم تنها متریال تولید این نوع از عینک‌ها نیست و می‌توان از مواد دیگر نیز استفاده کرد.
  • تغییر کم در چهره: یکی‌دیگر از مزایای عینک‌های نیم فریم ایجاد تغییر کم در چهره است. این عینک‌ها با ظاهر فوق‌العاده و منحصربه‌فرد خود توجه بسیار کمی به خود جلب می‌کنند. اگر هنگام خرید عینک به‌دنبال یک عینک ساده هستید، عینک‌های بدون فریم انتخاب مناسبی برای شما هستند.
  •  مناسب برای تمام افراد: عینک‌های نیم فریم با تنوع بسیار بالای خود تمام سلیقه‌ها و نیازها را پوشش می‌دهند. در حال حاضر شما می‌توانید با توجه به صورت خود از طرح‌های مختلف این عینک نظیر؛ گرد، مستطیلی، طرح‌دار و… بهره گیرید. این نکته را در نظر داشته باشید که عینک‌های نیم فریم برای تمام گروه‌های سنی حتی کودکان و نوجوانان نیز مناسب هستند.
  • قیمت ارزان و مقرون به صرفه: جهت ساخت عینک‌های نیم‌فریم از متریال یا مواداولیه کم‌تری نسبت به ساخت عینک‌های تمام فریم استفاده می‌شود. به همین خاطر قیمت تمام‌شده عینک‌های نیم فریم کم‌تر یا پایین‌تر خواهد بود.
خستگی چشم را با چند راهکار ساده درمان کنید !

عینک طبی فلزی - عینک نیم فریم

معایب عینک‌ های نیم فریم

عینک‌های نیم فریم علاوه بر مزایای بسیار معایبی نیز دارند که مهم‌ترین و اصلی‌ترین آن‌ها، حساسیت بسیار بالای آن‌ها است. همانطور که گفتیم این عینک‌ها نیاز به مراقبت بیش‌تری دارند. البته این نکته را در نظر داشته باشید که شما می‌توانید با خرید جلد مقاوم و سخت از عینک‌های بدون فریم خود محافظت کنید و مانع از آسیب‌دیدن آن‌ها شوید.

تفاوت‌های عینک فول فریم یا تمام فریم با نیم فریم

عینک تمام فریم با عینک نیم فریم یکی نیست. بطورکلی می‌توان تفاوت‌های این دو عینک را در ۵ دسته کلی جای دارد که عبارتند از:

۱_طراحی و ساخت : اصلی‌ترین و مهم‌ترین تفاوت عینک‌های نیم فریم با تمام فریم طراحی و ساخت آن‌ها است. همانطور که می‌دانید در عینک‌های فول فریم قاب بطورکامل اطراف عدسی عینک را پوشش می‌دهد. اما در عینک‌های نیم فریم تنها قسمت بالایی عدسی عینک با قاب پوشانده می‌شود و بخش پایینی کاملاً آزاد است.

۲_هدف و ظاهر عینک: عینک‌های نیم‌فریم جذابیت خاص و بیش‌تری به چهره افراد می‌بخشند. البته عینک‌های فول فریم نیز یک عینک شیک و کاملاً کلاسیک به شمار می‌آیند که تغییرات اساسی در چهره افراد ایجاد می‌کنند.

۳_ وزن: وزن یکی‌دیگر از تفاوت‌های عینک نیم فریم با تمام فریم است. همانطور که بدون شک می‌دانید هنگام خرید عینک سبک‌بودن یک مزیت به شمار می‌آید. عینک‌های فول فریم نسبت به عینک‌های نیم‌فریم وزن بیش‌تری دارند. درنتیجه این امر پیشنهاد ما به شما این است که اگر ساعت‌های طولانی از عینک استفاده می‌کنید، خرید و قیمت مدل عینک نیم فریم زنانه و مردانه ارا در نظر داشته باشید.

معروف ترین برند های عینک طبی در دنیا

۴_ عدسی‌ها :اگر از عدسی‌های ظریف باید استفاده نمایید، حتماً به سراغ عینک‌های تمام فریم بروید. اما اگر عدسی عینک شما ظریف و سبک است، عینک نیم فریم انتخاب خوبی به شمار خواهد آمد.

۵_دوام و طول عمر: عینک‌های تمام فریم نیاز به نگهداری خاصی ندارند. اما در عینک‌های نیم فریم به این دلیل که نصف عدسی آن‌ها آزاد است، باید برخی نکات را در نظر داشت تا آسیب نبینند.

عینک کامپیوتر - عینک نیم فریم

عینک نیم فریم برای چه کسانی مناسب است ؟

از آنجایی که نیمی از عدسی عینک نیم فریم توسط هیچ قابی پوشش داده نشده است، نسبت به مدل های فریم دار نیازمند مراقبت بیشتری می باشد. بنابراین این مدل عینک برای کسانی که فعالیت زیادی دارند یا دائماً در حال سفر هستند نمیتواند گزینه مناسبی باشد.

اما اگر به دنبال یک مدل عینک هستید که علاوه بر امروزی و شیک بودن، سادگی و جذابیت طراحی های کلاسیک را همچنان حفظ کرده باشد عینک نیم فریم برای شما بهترین انتخاب می باشد.

این عینک ها برای افرادی که نمره چشم بالایی دارند مناسب نیست! چراکه ضخیم بودن عدسی از زیبایی ظاهری عینک میکاهد و نتیجه مطلوبی برای فرد نخواهد داشت. اما این مدل عینک برای عدسی های باریک و ظزیف یک گزینه ایده آل می باشد.

میانگین امتیازات ۴ از ۵
از مجموع ۲ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *